Nieuws

Nicolai Jørgensen blijft in de Kuip

on

Nicolai Jørgensen blijft de rest van dit seizoen bij Feyenoord spelen. Het geïnteresseerde Newcastle United heeft de deadline laten passeren die de Rotterdamse clubleiding aan een winterse transfer van de spits had gesteld.

Die deadline verstreek vanavond om 18.00 uur Nederlands tijd. Newcastle United deed twee keer een bod op Jørgensen, maar beide keren vond Feyenoord de bieding te laag. Het laatste bod bedroeg naar verluidt zo’n 17 miljoen euro.

Feyenoord stelde een deadline voor een Jørgensen-transfer, om de voorbereiding op het belangrijke bekerduel van woensdag met PSV niet te verstoren. Bij winst in eigen stadion bereikt Feyenoord de halve finales, bij verlies is er sprake van een verloren seizoen.

In theorie zou Jørgensen nog steeds tot woensdagavond – klokslag middernacht – een transfer kunnen maken. Dan sluit de winterse markt pas officieel. Maar de speler wist zelf ook dat het voor vanavond had moeten gebeuren. Bij een lastminutetransfer heeft Feyenoord zelf amper tijd om nog wat te doen.

Jørgensen heeft in de Kuip een contract dat nog 3,5 jaar doorloopt. Eind dit seizoen gaat hij het WK spelen met zijn land. Ook komende zomer zal hij normaal gesproken nog een grote transferwaarde vertegenwoordigen. Daarom was intern bij Feyenoord beslist: we werken alleen mee aan een transfer in januari als er een enorm transferbedrag tegenover staat. Welk minimumbedrag Feyenoord in het hoofd had, is officieel niet bekend. Maar het zal boven de 20 miljoen euro liggen.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login