Nieuws

‘Newcastle United gaat in zomer nieuwe aanbieding doen voor Jørgensen”

on

Newcastle United bracht in de wintertransferperiode tot twee keer toe een bod uit op Feyenoord-spits Nicolai Jörgensen, maar kreeg ook twee keer nul op het rekest van technisch directeur Martin van Geel. De Engelsen zijn hun doelwit echter nog niet vergeten.

Volgens het medium The Daily Star zullen de Magpies in de aankomende zomer met een nieuwe aanbieding voor de international van Denemarken komen. Op dat moment hoopt Newcastle wél te kunnen voldoen aan de vraagprijs van Feyenoord van 25 miljoen euro. De kans bestaat echter dat Jörgensen een goed wereldkampioenschap in Rusland draait, waardoor de geldsom die de Rotterdammers verlangen voor hun goalgetter omhoog schiet. In dat geval is Newcastle kansloos…

Het kan echter ook de andere kant op vallen. Clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad schreef gisteren nog: “Wie Jörgensen zag spelen in Venlo moest constateren dat Feyenoord een fors risico heeft genomen door een bod van ruim 17 miljoen euro van tafel te vegen. Alsof er in januari is gezegd: de komende zomer krijgen we vast meer. Maar de transfersommen zijn in de winter doorgaans hoger; speculeren dat een WK prijsopdrijvend zal werken is vooral hopen dat het zal gebeuren.”

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login