Nieuws

Newcastle gaat nog één ultieme poging wagen om Jørgensen los te weken

on

De mogelijke overgang van Nicolai Jörgensen naar Newcastle United nadert zijn climax. De Premier League-club wil maandag een derde en ultieme poging wagen voor de Deense spits, meldt het betrouwbare The Chronicle.

Feyenoord wees de eerste twee aanbiedingen van Newcastle van de hand. Het laatste bod bedroeg naar verluidt zeventien miljoen euro, maar dat was niet genoeg om de Rotterdammers te vermurwen. Technisch directeur Martin van Geel lijkt in te zetten op een bedrag tussen de twintig en 25 miljoen euro.

In navolging van The Chronicle meldt ook De Telegraaf dat Feyenoord een harder standpunt heeft ingenomen in de onderhandelingen. Newcastle heeft een deadline gekregen voor maandagnacht. Als er dan geen miljoenen meer op tafel liggen, trekt de regerend Eredivisie-kampioen de stekker uit een mogelijke deal.

Jörgensen speelde zondag ‘gewoon’ mee in de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen ADO Den Haag (3-1). Hij mocht zelf niet met de pers praten na afloop, maar coach Giovanni van Bronckhorst erkende dat de spits open staat voor een transfer.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login