Nieuws

Nelson: “Donderdagavond gaan we voor de rest van ons leven herinneren. Ik ben erg enthousiast en zal alles geven”

on

Met een goal en een assist deed Reiss Nelson tegen Fortuna (1-3) exact wat door trainer Arne Slot van hem wordt verlangd: beslissend zijn. De Engelsman heeft het uitstekend naar zijn zin bij Feyenoord, maar wil nog niet over zijn toekomst praten. “Ik wil gewoon voetballen”, aldus de huurling op de vraag of er al gesprekken zijn geweest over volgend seizoen. “Ik denk dat dit op dit moment niet de juiste vraag is om aan mij te stellen.”

De vraag is natuurlijk ook: wat wil Arsenal met Nelson? Voor nu is de voetballer alleen bezig met Feyenoord, bezweert hij. En daarbij maakt hij geen onderscheid tussen een wedstrijd tegen Marseille of tegen Fortuna. “We nemen elke wedstrijd serieus. Elke wedstrijd is een finale die we ingaan met dezelfde mentaliteit: we willen genadeloos zijn in zowel aanval als verdediging. Donderdag was amazing, vandaag was amazingen we kunnen niet wachten tot aanstaande donderdag.” 

Na een mindere start heeft Nelson zich dit kalenderjaar in de basis gespeeld en lijkt hij zo langzamerhand ook steeds beslissender te worden. “Alles heeft tijd nodig”, zegt Nelson daarover. “Ik moest geduldig zijn, dat is belangrijk voor een voetballer. Arne heeft geweldige spelers om uit te kiezen, dus aan het begin was het moeilijk om me in het team te spelen. Ik heb hard gewerkt en op mijn kans gewacht.” 

Die kans greep hij met beide handen aan. Aanstaande donderdag kan Nelson zich in Marseille nog nadrukkelijker in de kijker spelen. “Dat wordt een speciale avond voor spelers, staf en fans. Die avond gaan we voor de rest van ons leven herinneren. Ik ben erg enthousiast en zal donderdag alles geven.”

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply