Nieuws

Nelom: ‘Wil met goed gevoel winterstop in’

on

Feyenoord neemt het daags na de zure nederlaag tegen koploper PSV alweer op tegen NAC Breda. Terwijl veel spelers van de Rotterdamse club nog met enige treurnis terugdenken aan de topper, moet de knop alweer om. Miquel Nelom is duidelijk: “Ik wil met een goed gevoel de winterstop in.”
Nelom was uitermate teleurgesteld in de uitslag tegen PSV. “De uitslag is extra teleurstellend als je ziet hoe we spelen. We krijgen veel kansen, maar geven ze ook weer makkelijk weg. De nederlaag heeft voor een vieze nasmaak gezorgd. Met name het aantal tegengoals zorgde daarvoor. Als verdediger wil natuurlijk zoveel mogelijk treffers voorkomen.”

De verdediger speelde een belangrijke rol bij het vierde tegendoelpunt, waarbij hij na een corner niet helemaal vrijuit leek te gaan. “Ik moest snel handelen, maar raakte hem niet goed genoeg”, aldus Nelom, die de harde woorden na afloop logisch vond. “Dat hoort erbij.”

Nelom wilde nog geen streep zetten door het kampioenschap. “Dat vind ik wat voorbarig. We moeten het, net als eerst, gewoon per wedstrijd bekijken. Nu moeten we van NAC winnen. Als dat gebeurt kunnen we nog met een goed gevoel de winterstop in.”

Bron: Rijnmond.nl

IMG_7945.PNG

You must be logged in to post a comment Login