Nieuws

Nelom na één seizoen weer weg bij Hibernian FC

on

Het Schotse avontuur van Miquel Nelom is uitgelopen op een totale mislukking. Het contract van de oud-Feyenoorder bij Hibernian FC wordt niet verlengd, waardoor hij in de zomer transfervrij is.

De 28-jarige linksback vertrok vorig jaar bij Feyenoord, waar hij geen zicht meer had op speeltijd. Ook bij de nummer vijf van Schotland kwam Nelom dit seizoen echter nauwelijks aan de bak. De tweevoudig international van het Nederlands elftal bleef steken op drie optredens in de Schotse Premier League, waarvan één als invaller.

Hibernian maakt maandag bekend dat Nelom mag uitzien naar een nieuwe werkgever. Zijn eenjarige contract wordt niet verlengd. ‘Net als zijn voorgangers kan Nelom naar de consistentie van Lewis Stevenson wijzen als reden van zijn gebrek aan speeltijd’, schrijft de Schotse club in een verklaring. ‘Ook de doorbraak van jeugdproduct Sean Macki beperkte zijn inbreng.’

De vleugelverdediger was in totaal zeven jaar actief in het eerste elftal van Feyenoord en speelde 167 Eredivisie-duels. Waar hij zijn loopbaan voortzet, is nog niet bekend.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login