Nieuws

‘Feyenoord wilde afgelopen zomer Nelom niet verkopen’

on

Feyenoord-back Miquel Nelom had afgelopen zomer de mogelijkheid om te vertrekken bij Feyenoord. Clubwatcher Mikos Gouka zei dat zondag bij RTV Rijnmond. Nelom had zelf wel oren naar een transfer, maar de Rotterdamse clubleiding blokkeerde een exit.

“Ik weet dat Nelom afgelopen zomer wilde vertrekken”, aldus Gouka, journalist van het Algemeen Dagblad. “Maar Feyenoord heeft gezegd dat hij niet weg mocht. Er was interesse en ze konden meer dan een miljoen euro voor hem krijgen. Alleen: Lucas Woudenberg was al verkocht. Feyenoord wilde Nelom daarom niet laten gaan.”

“Ik wil niet op de stoel van Martin van Geel gaan zitten, maar vind maar eens een tweede linksback die beter is dan Nelom”, vervolgt hij. “Veel mensen zullen na zaterdag zeggen dat er in de Eredivisie zeventien betere backs rondlopen, maar hij heeft wel al meer dan 150 Eredivisie-wedstrijden gespeeld. Het is nog niet zo eenvoudig om een tweede linksback te

halen die je makkelijk kan inzetten.”

Nelom stond zaterdag in de basis tijdens het duel tussen Feyenoord en NAC Breda (0-2). Ridgeciano Haps, de beoogde eerste linksback van de regerend kampioen, kampt met een blessure.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login