Nieuws

Nelom: “Komt een belangrijk jaar aan voor mij”

on

Ook voor de Feyenoorders die recentelijk met Oranje op pad waren begon maandag de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Miquel Nelom en Ruben Schaken hebben zin in het nieuwe seizoen.

“Ik ben blij dat het seizoen weer gaat beginnen’, vertelt Nelom op de clubsite. De linksback maakte tegen Indonesië en China zijn eerste minuten in Oranje. “Dat was een heel mooie ervaring. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik zou mogen debuteren, maar kijk met een positief gevoel op die wedstrijden terug.”

“Er komt een belangrijk jaar aan voor mij, waarin ik graag zoveel mogelijk speelminuten wil maken”, vervolgde Nelom. “Tijdens de voorbereiding wil ik laten zien dat ik helemaal fit ben en mijn mannetje sta. Door de interlands met Oranje heb ik iets korter vakantie gehad, maar ik ben goed uitgerust en klaar om weer van start te gaan.”

Ruben Schaken vindt het niet erg dat de vakantie korter was dan normaal. “Ik voel me goed en fit. We hebben vorige maand een leuke trip gehad met het Nederlands elftal. Het was een mooie ervaring en ik heb toch weer twee interlands erbij. Het gevolg is dat ik een korte vakantie heb gehad, maar dat vind ik niet erg. Nu ik eenmaal terug ben in De Kuip kan het seizoen voor mij niet snel genoeg beginnen, ik heb er echt zin in.”

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login