Nieuws

Nederlaag Quick Boys bij rentree Kuyt

on

Dirk Kuyt heeft zijn rentree in het shirt van Quick Boys niet kunnen opluisteren met een overwinning. Met de 37-jarige Katwijker na bijna twintig jaar weer in het blauw-witte shirt, verloor Quick Boys op eigen veld van Jong FC Groningen: 0-2. De Katwijkse ploeg raakte daardoor verder achterop bij koploper Spakenburg in de derde divisie zaterdag.

Kuyt stopte vorig seizoen als profvoetballer nadat hij Feyenoord met drie treffers tegen Heracles Almelo het kampioenschap had bezorgd. De 104-voudig international keerde als assistent-trainer terug bij zijn jeugdliefde Quick Boys, waarvoor hij op 16 mei 1998 als achttienjarige zijn laatste wedstrijd had gespeeld. Kuyt beleefde daarna een glansrijke profcarrière bij FC Utrecht, Feyenoord, Liverpool en Fenerbahçe.

Quick Boys zat om een spits verlegen nadat Yordi Teijsse was weggestuurd, na een openlijke ruzie met Kuyt. Het leidde tot een veelbesproken rentree van de blonde Katwijker, die met zijn vertrouwde rugnummer 7 de hele wedstrijd speelde. Kuyt was vroeg in de wedstrijd gevaarlijk met een kopbal, maar kon niet voorkomen dat Quick Boys een nederlaag moest incasseren.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login