Feyenoordinbeeld

NEC Nijmegen wil met extra ID-controles Feyenoordsupporters weren

on

De topper N.E.C. – Feyenoord staat voor de deur! Volgende week zondag (14.30 uur) ontvangen we in eigen huis de koploper van de Eredivisie en dus gaan we voor een uitverkocht stadion. Jij bent er toch ook bij? Kaarten voor deze wedstrijd zijn al te koop vanaf €26..

We roepen onze supporters bovendien op goed na te denken over het verstrekken van kaarten voor deze wedstrijd. We hebben namelijk geconstateerd dat veel seizoen- en clubkaarthouders kaarten bijkopen voor mensen buiten de regio Nijmegen. Zodoende krijgen N.E.C.-supporters onbedoeld te maken met (veel) Feyenoorders in hun vak. Het doorverkopen van kaarten is strafbaar en de koper blijft altijd verantwoordelijk. Denk hier dus goed over na.

.

Eventuele Feyenoord-supporters worden geweigerd bij de poort, ook al hebben ze een geldige toegangskaart.

.

Identiteitscontrole

Op de wedstrijddag zal er daardoor verscherpte identiteitscontrole plaatsvinden. Aan de poorten wordt gecontroleerd op geldig legitimatiebewijs. Zorg er voor de zekerheid dus voor dat je een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs meeneemt naar de wedstrijd.

.

Vanwege die extra controle zal het stadion eerder geopend worden omdat we langere rijen verwachten. De poorten gaan om 13.00 uur open, kom op tijd.

Bron: NEC-Nijmegen.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login