Nieuws

NAC Breda heeft interesse in Te Vrede

on

Feyenoord neemt mogelijk deze zomer afscheid van Mitchell Te Vrede. De spits lijkt door de komst van Dirk Kuyt en de aanwezigheid van Colin Kazim-Richards en Anass Achahbar niet veel aan spelen toe te komen aankomend seizoen. NAC Breda, dat afgelopen seizoen degradeerde naar de Jupiler League, zou de komst van de aanvaller wel zien zitten.
Ook Michiel Hemmen is in beeld bij de Noord-Brabanders. “Misschien is de kans klein dat zij uiteindelijk naar ons komen, maar we geven daarmee wel een signaal af. We willen een spits die ons echt beter maakt. En dat zijn Te Vrede en Hemmen. We hopen op dat type spelers”, vertelt hoofdtrainer Robert Maaskant aan Voetbal International.


Door het nog een jaar doorlopende contract van Te Vrede zal Feyenoord de voorhoedespeler deze zomer moeten verkopen om nog een transfersom te kunnen ontvangen. “Feyenoord heeft nog niet laten weten wat de plannen zijn”, begint zaakwaarenemer Edward Burleson. “Mitchell heeft nog een eenjarig contract, dus er zijn twee opties, verlengen of vertrekken. Het is nu juli, er is nog tijd zat. Mitchell zelf maakt zich ook niet te druk, hoewel hij wel op een leeftijd is dat hij wekelijks moet spelen.”

Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login