Nieuws

‘Naar Feyenoord gekomen om kampioen te worden’

on

Feyenoord stuntte door Sevilla te verslaan in de Europa League, waardoor overwintering een feit is. Bovendien is de ploeg van Fred Rutten bezig aan een indrukwekkende opmars in de Eredivisie. Toch denkt Karim El Ahmadi dat het beste nog moet komen.

“Als ik ons zie spelen en trainen, is dit echt nog maar het begin”, vertelt de ervaren sterkhouder in Voetbal International. Zelf durft El Ahmadi te denken aan het kampioenschap. “Ik ben teruggekomen met de droom kampioen te worden, zo simpel is het. Ik geloof ook dat het kan, alleen kun je ook niet heen om de achterstand die we hebben op PSV en Ajax. Die is groot, maar in deze fase van de competitie nog wel te overzien, blijkt uit het verleden.”

El Ahmadi stond in het verleden al onder contract in Rotterdam-Zuid en keerde deze zomer terug. De grootte van de club laat zich volgens de Marokkaans international moeilijk omschrijven. “Ik denk dat heel veel mensen Feyenoord onderschatten. Dit bolwerk is in niks te vergelijken met clubs als SC Heerenveen en ook FC Twente. Voor Feyenoord moet je kúnnen spelen. Wie De Kuip overleeft, kan overal spelen”, concludeert El Ahmadi.

Bron: Soccernews.nl

IMG_8257.PNG

You must be logged in to post a comment Login