Feyenoordinbeeld

N.E.C. tevreden met extra bezoekersvak voor Feyenoordsupporters

on

Natuurlijk wierpen de late tegentreffers en het daardoor tegenvallende resultaat een schaduw op de wedstrijddag tegen Feyenoord gisteren. Toch kijken we opnieuw tevreden terug op de inrichting van het extra bezoekersvak en het verloop van de wedstrijd.

.

Deze pilot is ingezet om zo veel mogelijk Feyenoordsupporters van de thuisvakken te weren om zo het veiligheidsrisico zo laag mogelijk te houden. Wie gisteren in het stadion aanwezig was, heeft echter ook kunnen zien dat er – ondanks de vergrote capaciteit van het bezoekersvak – alsnog Feyenoordsupporters op de thuistribunes plaatsnamen. We hebben als club helaas moeten constateren dat Feyenoorders via onze eigen supporters aan kaarten voor de wedstrijd zijn gekomen of uit de omgeving van Nijmegen kwamen. Van deze bezoekers zijn gisteren verschillende wedstrijdkaarten ingenomen. De club zal onderzoeken hoe deze bezoekers aan hun kaarten zijn gekomen en waar mogelijk passende maatregelen opleggen.

.

Natuurlijk kunnen we nog puntjes op de i zetten naar aanleiding van gisteren, maar we zijn blij dat er geen incidenten hebben plaatsgevonden en dat we opnieuw een stap richting normalisatie hebben gezet.

.

Bron: NEC-Nijmegen.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login