Nieuws

Munteanu countert Koeman: ‘Wij hadden veel meer kansen dan Feyenoord’

on

Dorinel Munteanu heeft gemengde gevoelens over het verloop van de wedstrijd tussen Kuban Krasnodar en Feyenoord. Zijn sprankelende team zegevierde met 1-0, maar de score viel laag uit met het oog op de return. Kuban stuitte voortdurend op Erwin Mulder en schoot ook regelmatig naast diens doel. Munteanu is over het geheel gelukkig.

“We troffen een team met een rijke geschiedenis”, weet de trainer van Kuban. “We waren goed voorbereid. Het is belangrijk om in de eerste wedstrijd goed te spelen. We konden twee doelpunten maken, maar we hadden een beetje pech. Ik bedank de jongens toch voor deze wedstrijd. Ik ben tevreden over de wedstrijd. Alles ging goed: we hadden het initiatief, we creëerden kansen, er was geen enkele reden om iets te wijzigen.”

Collega Ronald Koeman vond de wedstrijd gelijk op gaan, maar daar kan Munteanu zich niet volledig in vinden. “In mijn optiek hadden we zes of zeven kansen om een doelpunt te maken. Veel meer dan Feyenoord.” Over een week reist Kuban af naar Rotterdam, waar het de minimale voorsprong zal proberen te verdedigen. Volgens Munteanu is de goede weg alvast ingeslagen. “Ik ben heel blij met het spel. We hebben een stap voorwaarts gezet.”

Bron: Soccernews.nl

20130822-222209.jpg

You must be logged in to post a comment Login