Nieuws

Munsterman niet optimistisch over doorgaan transFer

on

Voorzitter Joop Munsterman heeft namens FC Twente uitleg verschaft over de stand van zaken wat betreft de overgang van Leroy Fer (23) naar Everton. Nadat hij de hele dinsdag op de burelen van FC Twente had doorgebracht in de veronderstelling de deal te kunnen afronden, keerde Munsterman vanavond onverrichter zake naar huis.

‘Everton meldde gisteren op de eigen website een akkoord met FC Twente over de transfer van Leroy Fer en startte vandaag de onderhandelingen doodleuk opnieuw’, is de preses verbaasd. ‘ In de loop van de dag kwamen ze met allerlei aanvullende voorwaarden over de betalingstermijnen en ook de transfersom. Daar beginnen we niet aan. Dan maar niet.’

Zolang de overgang van Fer naar Engeland niet is afgerond, kan FC Twente ook niet definitief doorschakelen naar de alternatieven Filip Djuricic en Claudemir. Met de overgang was aanvankelijk tien miljoen euro gemoeid. Zonder de benodigde inkomsten kan FC Twente geen vervangers halen.

De maandag opgestarte onderhandelingen met de clubs van Djuricic en Claudemir, respectievelijk SC Heerenveen en FC Kopenhagen, verlopen sowieso stroef. Munsterman: ‘Ik ben er niet optimistisch over.’ (Peter Wekking)

Bron: Vi.nl

You must be logged in to post a comment Login