Nieuws

Mulder ongedurig: “Dit jaar moet het eindelijk lukken met Feyenoord”

on

Erwin Mulder is er op gebrand om donderdagavond succes te boeken met Feyenoord tegen Zorya Luhansk. Bij winst op de club uit Oekraïne plaatsen de Rotterdammers zich voor de groepsfase van de Europa League.

De afgelopen seizoenen strandde Feyenoord keer op keer in de voorrondes en daar moet volgens Mulder nu toch echt maar eens een keer een einde aan komen. “Zeker als jonge speler wil je jezelf ontwikkelen, daarvoor is het zeer belangrijk om Europees voetbal te spelen. We zitten daar nu al een paar jaar tegenaan te hikken. De afgelopen twee seizoenen zijn we uitgeschakeld in de voorronde, dus dit seizoen moet het eens gebeuren dat we de groepsfase halen. Het zou voor iedereen bij Feyenoord een goede ervaring zijn, iedereen wordt daar beter van”, aldus de goalie in het Feyenoord wedstrijdmagazine.

Mulder is ook dit seizoen weer de vaste man onder de lat bij Feyenoord. De club trok met Warner Hahn weliswaar een geduchte concurrent aan, maar trainer Fred Rutten houdt vooralsnog vast aan de doelman die het doel van Feyenoord al jaren verdedigd heeft.

Bron: Soccernews.nl

IMG_6925.PNG

You must be logged in to post a comment Login