Nieuws

‘Mulder naar Swansea City’

on

Erwin Mulder staat aan de vooravond van een transfer naar de Premier League. De 28-jarige doelman die na zijn transfervrije vertrek bij SC Heerenveen aasde op een buitenlands avontuur, tekent op korte termijn een contract bij Swansea City.Mulder kon ook bij Heerenveen blijven, maar koos ervoor de aanbieding om zijn aflopende contract te verlengen naast zich neer te leggen. ‘Ik heb Heerenveen laten weten dat ik verder ga kijken. Misschien vind ik wel niets dat bij me past en in dat geval staat de deur naar Heerenveen zeker nog op een kier, maar op deze manier kunnen de club en ik in elk geval verder’, zei hij destijds tegen VI.

.

Die beslissing blijkt een schot in de roos voor Mulder. De voormalig doelman van Feyenoord is onderweg naar Swansea, waar hij een meerjarig contract zal tekenen. Bij de Premier League-club uit Wales komt hij landgenoten Mike van der Hoorn, Leroy Fer, Luciano Narsingh en Kenji Gorré tegen. Bovendien staat er met Kristoffer Nordfeldt een andere voormalig Heerenveen-doelman onder contract.

.

Mulder koos twee jaar geleden voor een transfer naar Heerenveen, omdat hij na 140 officiële duels voor Feyenoord niet langer eerste keus was door de komst van Kenneth Vermeer. In Friesland miste de 1 meter 93 lange sluitpost de afgelopen twee seizoenen geen enkele competitiewedstrijd. Dat zal bij Swansea een stuk lastiger worden door de aanwezigheid van Pools international Lukasz Fabianski.

.

Bron: Vi.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login