Nieuws

Mulder: ‘Ik krijg weer kippenvel als ik eraan denk’

on

Erwin Mulder verloor vier jaar geleden zijn vader aan een hartaanval. De doelman, die deze zomer de stap maakte van Feyenoord naar sc Heerenveen, is de fans van zijn oude club erg dankbaar voor de steun in een zware periode. 
“Feyenoord en de supporters reageerden fantastisch”, blikt Mulder terug in FeanFan. “Ik kreeg berichtjes van mensen die ik helemaal niet kende, maar die moeite hadden gedaan mijn nummer te achterhalen.”
Een specifiek moment kan Mulder zich nog in het bijzonder voor de geest halen. Ondanks het verdriet heeft hij veel gehad aan de steun van allerlei kanten. “Een paar dagen nadat mijn vader overleed, speelde Feyenoord hier in het Abe Lenstra Stadion tegen Heerenveen”, weet Mulder nog.
“Thuis voor de buis zag ik hoe Luc Castaignos het enige doelpunt van de avond maakte en meteen hierna het publiek zijn rouwband liet zien als een eerbeton aan mijn vader. Even later zongen de fans You’ll Never Walk Alone en ik wist: dit is voor mij bedoeld”, vervolgt hij.
“Ik krijg weer kippenvel als ik eraan denk. Het leven gaat inderdaad door en eind september verwachten mijn vriendin en ik een meisje. Daar verheugen we ons enorm op en ik denk dat mijn vader van boven met ons mee kijkt”, besluit Mulder.

Bron; Voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login