Nieuws

Mulder: ‘Ik ben niet een of andere pipo’

on

Erwin Mulder heeft zich voor het eerst uitgelaten over de komst van Kenneth Vermeer. De doeman is van mening dat Feyenoord alle recht heeft om een extra keeper aan te trekken. “Maar ik vind dat ik dit niet heb verdiend.”

Mulder zit zaterdag voor het eerst als reservekeeper op de bank, nadat hij tijdens het duel met FC Twente al merkte dat er iets aan de hand was. Dat voelde hij voor het eerst toen het Feyenoord-publiek na een redding zijn naam begon te scanderen. “Zo moeilijk was die bal toch niet, dacht ik nog. En toen ik na afloop het publiek bedankte, zongen ze een halve minuut mijn naam. Er is wel iets aan de hand, voelde ik toen.”

De sluitpost kreeg na afloop te horen dat Martin van Geel in Rotterdam even met hem wilde praten. Uit de dertig sms’jes op zijn telefoon bleek vervolgens waarom. Zelf had hij dat niet eerder hoeven te weten. Maar: “Ze hadden op zijn minst mijn zaakwaarnemer (oud-profvoetballer Louis Laros, red.) kunnen informeren. Louis zou mij ook niet hebben lastiggevallen in de aanloop naar de wedstrijd, maar hij zou wel tijd hebben gehad om zich te oriënteren op de transfermarkt. Nu werden we 24 uur voor de transferdeadline voor een voldongen feit gesteld. Dan kun je niets meer doen.”

Mulder besloot niets te zeggen toen Van Geel het bericht over Vermeer bevestigde, maar van binnen kookte hij. “Ik ben niet een of andere pipo die net een jaar bij Feyenoord zit. Ik zit tien jaar bij de club… En de manier waarop ik aan de kant word geschoven, doet pijn. Dit is een wond”, zegt de goalie, die dus vindt dat zijn werkgever het recht heeft om een concurrent aan te trekken.

“Alleen werd op maandagochtend ook nog eens aan de media verteld welke kritiek er op mij was”, doelt Mulder op de uitspraken van Van Geel. De technisch directeur zei dat de keeper zich onvoldoende had ontwikkeld. “We hebben Erwin heel lang het vertrouwen gegeven, maar moeten verder als club”, waren daarna nog zijn woorden. Mulder in Telesport: “Ik vind dat ik dit niet heb verdiend. Ik heb in tien jaar nooit iets onzinnigs over de club gezegd.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_4927.PNG

You must be logged in to post a comment Login