Nieuws

Mulder: ‘Ik ben beter dan Hahn’

on

Erwin Mulder is naar eigen zeggen niet bang voor de komst van Warner Hahn. De huidige eerste doelman van Feyenoord gaat er gemakshalve vanuit dat hij ook volgend seizoen onder de lat zal staan bij de Rotterdamse club. Sinds Feyenoord bekend maakte dat Hahn volgend seizoen richting De Kuip komt, is Mulder op een hoger niveau gaan spelen, zo vindt de doelman zelf.

“Ik denk dat ik daar voor ook al een groei te pakken heb, alleen heb ik dat ook nog door kunnen zetten sinds het bekend is dat hij hierheen komt. Maar ik denk dat je dat los van elkaar moet zien”, vertelt Mulder in gesprek met FOX Sports. “Ik weet wat mijn eigen kwaliteiten zijn en dan mag hij van mij hier gewoon komen. Dan zullen we zien wie er beter is en ik ga ervan uit dat ik dat gewoon ben.”

Of Mulder met zijn prestaties in beeld komt bij het Nederlands elftal is koffiedik kijken, zo weet hij zelf ook. “Natuurlijk heb je dat altijd in het achterhoofd. Ik heb het laatst ook in de media al gezegd dat ik graag voor Oranje wil spelen. Maar wanneer dat is, is aan de bondscoach. Het ligt altijd bij jezelf, je moet het zelf elke zondag laten zien. En als je dan goed genoeg bent, maak je daar kans op.”

Bron: Soccernews.nl

20140131-141600.jpg

You must be logged in to post a comment Login