Nieuws

Mulder hoopt op Oranje

on

Bondscoach Louis van Gaal heeft een hoge pet op van de spelers van Feyenoord en selecteert er telkens een hoop. Doelman Erwin Mulder heeft vooralsnog geen uitnodiging gehad van de bondscoach, maar hoopt in de toekomst bij Oranje te komen.

“Ik hoop er ooit deel van uit te maken, maar nu richt ik me eerst op Feyenoord en probeer daar naar een constant niveau te groeien. Bovendien zijn er veel goede keepers in Nederland, dus de concurrentie is groot. Ik blijf gewoon mijn uiterste best doen en dan krijg ik misschien ooit een kans”, aldus Mulder in gesprek met Hand in Hand.

Mulder heeft bij Oranje concurrentie van onder meer Maarten Stekelenburg, Michel Vorm en Kenneth Vermeer. “Zij spelen wel in grote competities. Dat is misschien het verschil. Maar ik ben inderdaad wel de eerste keeper van Feyenoord en dat is ook een topclub. Ik denk wel dat er naar mij wordt gekeken, net als naar nog een aantal keepers. Maar zoals ik al eerder zei, ik moet gewoon eerst zelf een constant niveau halen. Daar werk ik keihard aan.”

Desondanks is Mulder blij dat andere Feyenoord-spelers wel een uitnodiging krijgen. “Dat is goed voor de club. Die jongens verdienen het, want ze spelen een goed seizoen. Dat is de bondscoach ook opgevallen blijkbaar. Ik vind het erg leuk voor die jongens.”

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login