Nieuws

Mulder: ‘Het voelt goed om belangrijk te zijn’

on

Feyenoord boekte donderdagavond een 1-1 gelijkspel in de heenwedstrijd van de laatste voorronde van de Europa League en mocht daar Erwin Mulder voor danken. De sluitpost verrichtte enkele belangrijke reddingen en zorgde ervoor dat Feyenoord voor het eerst in jaren een goede kans maakt op het bereiken van de groepsfase van een Europees toernooi.

“Het is een cliché, maar daar sta je voor”, vertelt de doelman donderdag tegenover de NOS. “Je weet dat zij uit de counter heel sterk zijn dat hebben ze een paar keer laten zien. Ik voel me goed en ik ben blij dat ik belangrijk kan zijn voor het team. Met 1-1 hebben we een redelijke uitgangspositie in Rotterdam.”

“De eerste fase van de tweede helft hadden wij het heel lastig”, vervolgt Mulder. “We waren heel onrustig en ballen schoten we onnodig weg. Dan moet je gewoon de rust bewaren en dat hadden we niet. Uiteindelijk krijgen zij een aantal grote kansen, die ik dan pak. Ik denk dat wij de laatste tien minuten drie goede mogelijkheden hadden om de 1-2 te maken.”

Bron: Soccernews .nl

IMG_6925.PNG

You must be logged in to post a comment Login