Nieuws

Mulder: ‘Feyenoordsupporters zitten voor altijd in mijn hart’

on

Erwin Mulder heeft het na de komst van Kenneth Vermeer een aantal dagen moeilijk gehad, maar inmiddels heeft hij het vizier weer op de toekomst gericht. “Ik zal de rest van dit jaar minder wedstrijden voor Feyenoord 1 spelen, maar als ik speeltijd krijg, ben ik er klaar voor en zal ik er staan.”

Mulder sprak zich zaterdag voor het eerst uit over de komst van Vermeer. De 25-jarige sluitpost vindt dat Feyenoord hem onfatsoenlijk heeft behandeld, maar dat zorgt er niet voor dat hij aan zichzelf gaat twijfelen. “Geen moment!”, benadrukt hij in De Telegraaf. “Ik weet dat ik bij een grote club de eerste keeper hoor te zijn.” Wellicht krijgt Mulder die kans volgend jaar, want zijn contract loopt na dit seizoen af.

Je hoeft dan ook geen helderziende te zijn om te voorspellen dat er een einde komt aan de samenwerking tussen de goalie en de Rotterdammers. “Feyenoord is de mooiste club van Nederland en zit in mijn hart. Het is een warme club; ik voel me er verschrikkelijk thuis. Maar ik moet verder. Ik ben pas 25 jaar; mijn topsportcarrière is net op gang. Andere keepers komen nu pas net kijken, ik sta al vijf jaar onder de lat bij één van de grootste clubs van het land.”

“Toen 3,5 jaar geleden mijn vader op vrijdag overleed, moesten we op zondag uit tegen Heerenveen. Met tranen in mijn ogen heb ik toen die middag bij mijn moeder thuis voor de televisie gezeten. Wat de supporters toen hebben gedaan en hoe ik me voelde toen Luc (Castaignos) naar het vak met de Feyenoord-fans ging, is met geen pen te beschrijven. Het zijn de beste supporters van Nederland. Ze zeggen waar het op staat, maar ze steunen je als je ze nodig hebt. Daarom zitten ze voor altijd in mijn hart”, aldus Mulder in Telesport.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_6925.PNG

You must be logged in to post a comment Login