Nieuws

Mulder en Te Vrede voor twee Europese wedstrijden geschorst 

on

Het is de vraag of beide spelers überhaupt nog lang in dienst van Feyenoord zijn, maar mochten Mitchell te Vrede en Erwin Mulder zich in de toekomst met de Rotterdamse club nog plaatsen voor Europees voetbal, dan missen zij sowieso twee duels. Het duo is door de UEFA geschorst naar aanleiding van wangedrag in het Europa League-duel met AS Roma. 
Feyenoord speelde op 26 februari in De Kuip tegen de Romeinen. Zowel Te Vrede als Mulder (foto) ontving tijdens die wedstrijd een directe rode kaart. De spits werd bestraft voor een zware tackle, terwijl reservekeeper Mulder zich vanaf de bank misdragen zou hebben. De UEFA heeft besloten om beide spelers voor twee duels te schorsen. Eerder legde de voetbalbond ook Feyenoord zelf een forse straf op voor ongeregeldheden tijdens diezelfde wedstrijd. 
Komend seizoen ontbreekt Feyenoord in Europa. Zoals gezegd lijkt het onwaarschijnlijk dat Mulder en Te Vrede over twee jaar nog onder contract staan in De Kuip. Beide spelers mogen op zoek naar een nieuwe werkgever. 

Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login