Nieuws

Mossou: ‘Rutten heeft moeite met de druk’

on

Fred Rutten heeft het momenteel moeilijk bij Feyenoord. De trainer won slechts twee van de tien officiële duels met de Rotterdamse club. De druk op de oefenmeester wordt groter. “Rutten heeft moeite met die druk,” zegt AD-columnist in FC Rijnmond. “Hij zegt altijd dat hij het niet heeft, maar je ziet dat hij het wel heeft.”

Mossou vervolgt: “Hij komt onder druk krampachtig over. Het is een wereld van verschil als je hem voor een camera ziet of daarbuiten met hem praat,” vervolgt Mossou, die denkt dat de druk voor de Klassieker groter is dan ooit. “Feyenoord – Ajax is een wedstrijd die altijd op zichzelf staat, maar er staat nu wel veel negatieve druk op. Maar ja, Ajax is ook geen wereldploeg. Spelen ook maar heel matig. Ik zou gewoon met drie spitsen spelen en van eigen kracht uit gaan.”

Feyenoord wil dit seizoen voor de titel gaan. Die doelstelling sprak de club na het verstrijken van de transferdeadline begin deze maand nog uit. “Martin van Geel (technisch directeur, red) wil de lat graag hoger leggen. Alleen is het zo volkomen misplaatst om dat op dit moment te doen, met deze spelersgroep. Vorig jaar had het gekund, nu is het natuurlijk onzin.”

Bron: Rijnmond.nl

IMG_7823.PNG

You must be logged in to post a comment Login