Nieuws

Mossou: ‘Het is niet te geloven hoeveel slechter het elftal wordt als hij invalt’

on

Feyenoord staat met vier speelrondes te gaan slechts één punt voor op achtervolger Ajax. Volgens journalist Sjoerd Mossou is de druk inmiddels hoog bij de Rotterdammers.
.
“Die hele stad drukt op de club als het ware. Dat kun je niet allemaal buiten de deur houden. Dat is heel erg moeilijk, want die jongens lopen elke dag op straat en komen dat letterlijk tegen. Dat is iets wat echt bij Feyenoord hoort, wat ook een extra druk op die titelstrijd legt”, vertelt de schrijver bij Natafelen met Kees op FOX Sports. “Dat ene puntje voorsprong met nog vier wedstrijden gaat natuurlijk in meer of mindere mate een rol spelen, die druk. Ik ga er ook niet vanuit dat Ajax alles wint.”

.

Volgens Mossou heeft Feyenoord een mindere selectie dan concurrenten Ajax en PSV. “Het is toch ook ongelofelijk knap dat ze nu bovenaan staan. Dat is geen hogere wiskunde. Dat zie je helemaal in de breedte, bij elke wissel worden ze minder. Ik vind het bijna sneu om Tapia elke keer af te branden, maar het is niet te geloven hoeveel slechter het elftal wordt als hij invalt”, aldus Mossou, die desondanks uitgaat van een titel voor Feyenoord. “Het is ook niet zo dat Feyenoord alles al heeft weggegeven, want Ajax gaat waarschijnlijk ook nog wel wat punten verspelen.”

.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login