Nieuws

Morgen start kaartverkoop eerste seizoenshelft 2019-2020

on

Feyenoord start aanstaande zaterdag 6 juli om 9:00 uur met de kaartverkoop voor de Eredivisiewedstrijden van het seizoen 2019-2020. Net als de afgelopen jaren gaan de wedstrijden uit de eerste seizoenshelft (met uitzondering van Feyenoord – PSV) tegelijkertijd in de verkoop.

Voorrangsperiode
Seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Kameraadjes (alleen Junioren) krijgen voorrang op kaartverkoop. Zij kunnen tot en met woensdag 10 juli 17:59 uur per wedstrijd een onbeperkt aantal kaarten kopen. De duels met FC Utrecht, FC Twente en ADO Den Haag vormen een uitzondering; voor deze wedstrijden kunnen maximaal vier kaarten per supporter worden gekocht. Het volledige speelschema van Feyenoord voor komend seizoen vind je hier.

Meer informatie per e-mail
Seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes ontvangen een e-mail met meer informatie over de kaartverkoop ontvangen. De wedstrijden zijn zaterdag te vinden in de nieuwe officiële Feyenoord Ticketshop. Meer informatie over de kaartverkoop vind je hier. De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen PSV (zondag 15 december) start in een later stadium

.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login