Nieuws

Morgen laatste dag vroegboekkorting Feyenoord – Willem II

on

Ben je lid van Het Legioen of Junior van Juniorclub Kameraadjes en heb je nog geen kaartje gekocht voor de bekerwedstrijd tegen Willem II? Doe dit dan uiterlijk morgen (woensdag) met vroegboekkorting!

Leden van Het Legioen en Junioren van Juniorclub Kameraadjes profiteren tot woensdag 17:59 uur nog van voorrang op het kopen van een kaart voor het duel in de halve finales van de TOTO KNVB Beker. Die wedstrijd wordt op woensdag 28 februari om 20:45 uur gespeeld in De Kuip.

Legioen-leden en Junioren mogen twee kaarten per lidmaatschap kopen. Seizoenkaarthouders kunnen nog één kaart bijkopen per seizoenkaart of twee kaarten kopen wanneer zij hun plaats nog niet hebben teruggekocht. Zij doen dit net als de Legioen-leden en Junioren met vroegboekkorting. De kaartverkoop loopt volledig via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Overige supporters

Mochten er na de verkoopperiodes voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren nog kaarten over zijn, dan gaan deze op woensdag 21 februari om 18:00 uur in de verkoop voor overige supporters. Ook in deze fase kunnen er per supporter twee kaarten gekocht worden. De vroegboekprijs komt in deze fase te vervallen.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login