Nieuws

Monuta biedt Supporters afscheid in Feyenoord-stijl

on

Feyenoord is dinsdag een licentieovereenkomst aangegaan met uitvaartverzorger Monuta. Daarmee komt Feyenoord tegemoet aan een terugkerende wens van fanatieke supporters, die met enige regelmaat bij de club informeerden naar de mogelijkheden van een uitvaart in Feyenoord-stijl.

De speciale Feyenoord Uitvaart van Monuta biedt supporters de mogelijkheid om op zeer bijzondere en persoonlijke wijze afscheid te nemen van hun club en het leven. Opbrengsten van de met Monuta overeengekomen licentievergoeding voor het aanbieden van de speciale uitvaart komen geheel ten goede aan de Feyenoord Foundation.

‘We weten dat onze club vaak een grote rol speelt in het leven van supporters. De ervaring leert dat velen van hen dat ook graag tot uiting brengen bij hun afscheid van het leven. Dat kan nu met de speciale Feyenoord Uitvaart van Monuta, waarmee wij voldoen aan een belangrijke wens van supporters’, zo lichtte directielid Mark Koevermans toe na het zetten van de handtekeningen.

De keuze van Feyenoord voor Monuta, die in samenspraak met de Feyenoord Supportersvereniging tot stand kwam, is mede gemaakt vanwege het feit dat zij de Feyenoord Uitvaart door het gehele land kunnen verzorgen. De Apeldoornse uitvaartverzorger heeft veel ervaring met het ontwikkelen, regelen en uitvoeren van speciale uitvaarten in uiteenlopende stijlen. Belangrijk daarbij is dat de uitvaart niet alleen helemaal op maat kan worden samengesteld, maar ook volledig kan worden verzorgd door Monuta, ook wanneer iemand geen Monuta Uitvaartverzekering heeft.

‘De mogelijkheden van een Feyenoord Uitvaart zijn heel divers’, stelt Koevermans. ‘Met bijvoorbeeld alleen een rood-wit bloemstuk met Feyenoord-logo of een foto van de selectie in de rouwkamer kan men kiezen voor een eenvoudig karakter. Daarnaast behoren bijzondere extra’s tot de mogelijkheden, zoals een kist in Feyenoord-design, een afscheidsmoment in De Kuip of de spelersbus als volgauto voor de nabestaanden.’

De met Monuta overeengekomen licentievergoeding voor het mogen aanbieden van de speciale Feyenoord Uitvaart komt dus geheel ten goede aan de Feyenoord Foundation, waarmee de club met tal van maatschappelijke projecten de samenleving op positieve wijze probeert te beïnvloeden. Koevermans: ‘Deze samenwerking is daarom zeer waardevol voor iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt en dat tot het laatste moment wil laten blijken.’

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op www.feyenoord.nl/uitvaart. Via deze weg kunnen nabestaanden de Feyenoord Uitvaart naar eigen wens en naar de wensen van de overledene inrichten.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login