Nieuws

Mokotjo: “Blij met het vertrouwen van Jans”

on

Mokotjo is pas een paar weken aan de slag bij zijn nieuwe werkgever PEC Zwolle, maar heeft nu al het gevoel de juiste stap te hebben gemaakt. De middenvelder kwam deze zomer over van Feyenoord.

“Ik voel me inderdaad al helemaal thuis en ben vanaf het begin goed opgevangen, zowel binnen als buiten het veld”, zegt Mokotjo in gesprek met VoetbalPrimeur. Op het veld gaat het volgens Mokotjo de goede kant op. “We zijn nog maar een paar weken bezig, maar nu kun je al zien dat er bij vlagen behoorlijk wat voetbal in de ploeg zit, ondanks dat het natuurlijk altijd behoorlijk zwaar is in de voorbereiding.”

“Ik ben ook erg blij dat ik nu eindelijk kan laten zien wat mijn kwaliteiten zijn en dat de trainer (Ron Jans, red.) mij het volle vertrouwen geeft, want dat had ik echt nodig na het afgelopen seizoen. Iedere speler wil belangrijk zijn en dat is voor mij niet anders”, vervolgt Mokotjo, die in de eerste speelronde van het nieuwe seizoen zijn voormalige werkgever Feyenoord treft.

“Natuurlijk kijk ik daar naar uit en dat we Feyenoord ook nog in de eerste competitiewedstrijd thuis krijgen, komt ons niet slecht uit. De start van de competitie is altijd belangrijk en een overwinning op Feyenoord kan de ploeg vertrouwen geven voor het verdere verloop in de competitie”, besluit de middenvelder.

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login