Nieuws

Mogelijke tegenstanders voorronde Champions League bekend

on

Feyenoord kent in ieder geval vier potentiële tegenstanders in de derde voorronde van de Champions League. De ploeg van Fred Rutten kan tijdens de loting op 18 juli stuiten op Zenit St. Petersburg, Lille, FC Kopenhagen en Standard Luik. De vijfde potentiële tegenstander is officieel nog niet bekend.

Naar verwachting wordt dat Besiktas. Dat is de laatste club met een geplaatste status in de derde voorronde. Besiktas kan nog worden gepasseerd door APOEL Nicosia, waardoor de Cypriotische club de laatste potentiële tegenstander van Feyenoord zou worden. Dat scenario lijkt echter niet waarschijnlijk. Het lijkt er namelijk op dat APOEL kampioen wordt en zodoende instroomt in de voorronde voor kampioenen.

Zaterdag speelde de topclub een onderling en rechtstreeks duel om de titel met AEL Limassol. Bij een stand van 0-0 werd de wedstrijd gestaakt, nadat fans van Limassol ongeregeldheden veroorzaakten door vuurwerk te gooien. De verwachting is dat APOEL een reglementaire 3-0 zege krijgt toebedeeld, genoeg voor de titel. Daardoor zou Limassol in dezelfde groep als Feyenoord komen en dezelfde vijf tegenstanders kunnen treffen. Mochten de Rotterdammers doorstoten, dan wacht nog één tegenstander van formaat op weg naar het hoofdtoernooi.

Bron: Soccernews.nl

20140518-222105-80465953.jpg

You must be logged in to post a comment Login