Nieuws

‘Moeilijk om Clasie bij Feyenoord te houden’

on

Sjoerd Mossou denkt dat het lastig wordt voor Feyenoord om ook na dit seizoen verzekerd te zijn van de diensten van Jordy Clasie. De middenvelder van de Rotterdammers staat in de nadrukkelijke belangstelling van Fiorentina. De Italiaanse club zou zelfs een bod van ongeveer 5,5 miljoen euro hebben uitgebracht.

‘Ik heb het gevoel dat Clasie een overstap naar Fiorentina wel ziet zitten,’ zegt de Rotterdamse journalist Mossou in de voetbaltalkshow FC Rijnmond. ‘Hij is niet één van de grootverdieners bij Feyenoord en er is ook lang gedoe geweest over het wel of niet opwaarderen van zijn contract. Het is lastig, maar ik denk dat hij zelf het gevoel heeft er klaar voor te zijn. Feyenoord wil zelf in ieder geval ook nog één klapper maken in de komende transferperiode.’

De columnist van het Algemeen Dagblad is echter van mening dat het nog te vroeg is voor de 21-jarige international om een buitenlands avontuur aan te gaan. ‘Ik vind dat je pas moet gaan als je onomstreden de beste bent in de eredivisie. Niet eerder. Je moet goed kijken waar je staat. Als je te vroeg gaat, dan kan het zijn dat je voor een relatief laag bedrag wordt gekocht. Dan is je status minder bij zo’n club en sta je achteraan in de pikorde,’ aldus Mossou.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login