Nieuws

‘Moeder van Varkenoord’ zwaait af

on

Peggy Calicher, manager van Sportclub Feyenoord, neemt deze week officieel afscheid van Varkenoord. Calicher werkte de afgelopen veertig jaar bij de Sportclub en stond daarom bij velen bekend als de ‘Moeder van Varkenoord’. In die hoedanigheid heeft ze ook veel betekend voor de jeugdopleiding van Feyenoord.

‘Peggy is sinds jaar en dag een van de vaste gezichten hier,’ aldus Raymond van Meenen, manager van Feyenoord Academy. ‘Dat haar laatste werkdag op Varkenoord er nu op zit is een vreemde gewaarwording. We zijn haar ontzettend dankbaar voor haar jarenlange steun, haar gave om mensen nader tot elkaar te brengen en iedereen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. De recente nieuwbouw op Varkenoord zie ik als een van de hoogtepunten van onze zeer prettige samenwerking. Ik hoop dat we haar ondanks het officiële afscheid hier nog vaak terug zullen zien.’

Calicher ontving in 2020 als dank voor haar jarenlange inzet voor Feyenoord de Willem van Hanegem Trofee. Deze prijs wordt sinds 2014 jaarlijks uitgereikt aan een persoon die zich een echte Feyenoorder mag noemen.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply