Nieuws

Miyaichi: ‘Toen ik bij Feyenoord speelde was ik nog een kind’

on

Ryo Miyaichi is terug in de Eredivisie. De vleugelaanvaller van Arsenal werd in het seizoen 2010/11 al een halfjaar verhuurd aan Feyenoord en de Rotterdammers toonden in juli weer belangstelling. Dat werd echter niet concreet, terwijl FC Twente wél toehapte. De Tukkers lenen Miyaichi voor een jaar van Arsenal en konden de Japanner donderdagmiddag presenteren.

De 21-jarige Miyaichi is blij met zijn terugkeer op de Nederlandse velden en denkt dat hij zich in de Eredivisie goed kan ontwikkelen. “Ik denk dat ik sterker ben dan vier jaar geleden, heb meer zelfvertrouwen”, zegt hij in De Telegraaf. “Toen ik bij Feyenoord speelde was ik nog een kind. Nu ben ik volwassen, al ben ik nog altijd slechts 21 jaar. Of ik al een echte man ben? Bijna, haha…”

Miyaichi claimt helemaal fit te zijn en hoopt volgende week, thuis tegen Go Ahead Eagles, zijn debuut voor Twente te kunnen maken. Het is echter nog onduidelijk of dit zal gaan lukken: Miyaichi moet zijn werkvergunning nog in orde maken. Wanneer dat is geregeld, gaat hij de concurrentiestrijd aan met Youness Mokhtar en nieuweling Kasper Kusk.

Bron: Voetbalzone.nl

IMG_8194-0.PNG

You must be logged in to post a comment Login