Nieuws

Miyaichi: ‘Focus me nu op bezoek aan mijn stad Nagoya’

on

Ryo Miyaichi houdt zich voorlopig nog niet bezig met een terugkeer naar Feyenoord. De twintigjarige vleugelaanvaller kijkt vooral uit naar de tour van Arsenal door zijn Japan.

Over een week, op 22 juli, oefenen The Gunners tegen Nagoya Grampus Eight. ‘Het is mijn stad, dus het is spannend om terug te keren’, aldus Miyaichi. ‘Ik keer terug als een Arsenal-speler, wat een geweldig moment is. Het maakt me erg trots. Na afgelopen seizoen was ik ook een maand in Nagoya, het is een geweldige stad.’

‘Veel mensen sturen mij nu berichtjes en bellen me, met de vraag om kaarten. Ik kijk enorm naar de wedstrijd uit en ik wil mijn kwaliteiten tonen aan iedereen in Japan’, vervolgt Miyaichi. ‘Ik ben nu fit en hoop mijn kans te grijpen bij Arsenal. Mocht dat niet lukken, dan hoop ik verhuurd te worden. Maar op dit moment focus ik mij op de Aziatische tour, daarna zien we wel wat er gebeurt.’

Zondag speelde Arsenal zijn eerste wedstrijd tijdens de trip door Azië. Het Indonesische Dream Team werd met 7-0 verslagen, maar Miyaichi bleef de hele wedstrijd op de bank. Woensdag is Vietnam in Hanoi de volgende tegenstander van de ploeg van manager Arsène Wenger, die afgelopen weekend aangaf dat de eerste gesprekken over een nieuw contract goed zijn verlopen.

Bron; Vi.nl

You must be logged in to post a comment Login