Nieuws

Mitchell te Vrede maakt zich niet druk: ‘Ik moet scherp zijn’

on

Terwijl Mitchell Te Vrede Feyenoord vorige week naar de overwinning kopte tegen ADO Den Haag, probeert zijn club met man en macht een spits naar de club te halen. De technische leiding van de Rotterdammers ziet in Te Vrede niet de directe opvolger van Graziano Pellè en zoekt stad en land af voor een nieuwe aanvaller. Ondanks het gebrek aan vertrouwen kijkt Te Vrede vooral naar zichzelf.

“Natuurlijk hoor je de verhalen, maar je hoort ze al zo vaak. Voor mij is het nu alleen zaak om het te laten zien. Als ik de kansen krijg moet ik scherp zijn”, vertelt Te Vrede in gesprek met de NOS. Hoewel de club nog niet het vertrouwen heeft in de spits dat hij de erfenis van Pellè op kan vangen, voelt Te Vrede voldoende vertrouwen van trainer Fred Rutten.

“Ik denk dat het bij een club als Feyenoord nodig is om de posities dubbel bezet te hebben”, blijft hij politiek correct. “Dat maakt zowel mij scherper als degene die zou komen. Dat is alleen maar goed. Daarom trek ik me er ook niet zoveel van aan. Je kunt je wel druk gaan maken om dingen, maar het heeft geen zin. Je moet verder. Ook ik.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_7855.PNG

You must be logged in to post a comment Login