Nieuws

MIS GEEN MINUUT VAN FEYENOORD – PSV

on

Aanstaande zondag is het zo ver: de topper tegen PSV. De Kuip is al ruim een maand uitverkocht voor de kraker tussen de koploper en huidige kampioen van de Eredivisie, die om 14:30 uur begint. Kom je zondag naar het stadion? Zorg dan dat je geen minuut mist van de wedstrijd.

.

Toegangspoorten om 13:00 uur open

Feyenoord verwacht zondag grote drukte in en rondom het stadion. Om die reden adviseert de club om bijtijds naar De Kuip te komen. Plan je reis zorgvuldig en vertrek op tijd, zodat je tijdig voor de aftrap op je plek op de tribune bent. De toegangspoorten van het stadion gaan om 13:00 uur open, anderhalf uur voor de aftrap.

.

Voorkom onnodige wachttijd bij de stadionpoorten

Bij de laatste thuiswedstrijden van Feyenoord kwam de instroom van supporters laat op gang. Gevolg is dat er kort voor de aftrap lange rijen voor de stadionpoorten ontstaan en niet iedereen op tijd is voor het begin van de wedstrijd. Voorkom onnodige wachttijd voor jezelf en je medesupporters door ruim op tijd het stadion te betreden, zodat niemand een minuut hoeft te missen van de wedstrijd en alle supporters de volle negentig minuten achter het team kunnen staan.

.

Werkzaamheden metrostation Zuidplein

Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijdt de metro zondag beperkt bij station Zuidplein. De RET zet pendelbussen in tussen metrostations Maashaven, Zuidplein en Slinge. Meer informatie hierover en een uitgebreid reisadvies vind je hier.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login