Nieuws

Mini-Klassieker in De Kuip, let op: Bestel Kaarten!!

on

De wedstrijd tussen Feyenoord Onder 19 en Ajax Onder 19 wordt dit seizoen in De Kuip gespeeld. De mini-Klassieker op zaterdag 7 december (aanvang 14:30 uur) is toegankelijk voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes. Meer informatie lees je in dit bericht.

SC Feyenoord 1 speelt op zaterdag 7 december een wedstrijd op het hoofdveld van Varkenoord. Mede om die reden is besloten om de kraker tussen de Onder 19-teams van Feyenoord en Ajax in de bijzondere ambiance van De Kuip te laten plaatsvinden. De Kuip wordt op deze dag beperkt opengesteld: supporters kunnen kaarten bestellen voor de vakken W1, W2, W3 en W4. De tickets zijn gratis verkrijgbaar via de online Feyenoord Ticketshop.

Bestelperiodes
Vanaf vandaag (maandag 25 november) 18:00 uur kunnen seizoenkaarthouders met voorrang twee kaarten per seizoenkaart bestellen. De voorrangsperiode loopt tot en met woensdag 27 november 17:59 uur. Legioen-leden en Junioren Kameraadjes kunnen vanaf die dag 18:00 uur ook twee kaarten per lidmaatschap proberen te bemachtigen. Er vindt geen verkoop plaats voor overige supporters.

Supporters met een kaart kunnen die zaterdag het stadion vanaf 13:30 uur betreden via de poorten 19-24. Parkeren kan gratis op de vakken P2, P3 en P4 op basis van beschikbaarheid. De loketten van Feyenoord Service & Tickets zijn geopend vanaf het moment dat de poorten opengaan tot een kwartier na aanvang van de wedstrijd.

Bron: FEYENOORD.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login