Nieuws

Michiel Kramer hervat groepstraining

on

Michiel Kramer heeft in aanloop naar de uitwedstrijd tegen AZ van aanstaande zondag de groepstraining hervat bij Feyenoord. De spits ontbrak dinsdag tegen Napoli nog vanwege liesklachten, die hij maandagavond tijdens de training had opgelopen.

Voor Nicolai Jørgensen komt het duel in Alkmaar te vroeg. Giovanni van Bronckhorst bevestigde vrijdagmiddag tijdens de persconferentie in De Kuip nogmaals dat hij de Deense spits pas na de interlandbreak terug verwacht. De langdurig geblesseerden Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden en Kenneth Vermeer ontbreken zondag eveneens.

Daardoor heeft Van Bronckhorst voor zondag achttien veldspelers en drie keepers beschikbaar. Daartoe behoren ook Sven van Beek en Bart Nieuwkoop, al hebben zij volgens Van Bronckhorst wel speelminuten nodig om terug te keren op hun niveau.

‘Ik ben blij dat ik Sven dinsdag vijftien minuten heb kunnen geven tegen Napoli. We zullen hem de komende weken laten spelen, in het eerste of in het tweede, zodat hij de komende weken stappen kan gaan maken,’ aldus Van Bronckhorst, die de puzzel nog niet helemaal heeft gelegd voor aanstaande zondag. ‘Na de laatste training van zaterdag maak ik mijn definitieve keuzes.’

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login