Nieuws

Michael Lumb kan op zoek naar nieuwe werkgever

on

Michael Lumb heeft geen toekomst bij Zenit Sint-Petersburg. Het contract van de linksback loopt af aan het einde van het kalenderjaar en beide partijen hebben geen intentie om de samenwerking te verlengen. Zodoende begint voor de Deense verdediger de zoektocht naar een nieuwe werkgever.

Lumb komt in Rusland zelden aan bod en werd de afgelopen seizoenen gestald bij Feyenoord, Aalborg BK en SC Freiburg. In zijn zes maanden durende verblijf in Rotterdam brak de vleugelverdediger nooit door. Hij speelde slechts twee keer mee en was regelmatig veroordeeld tot een tribuneplek. Ondanks dat zijn tijdperk bij Zenit geen succes bleek, heeft Lumb geen spijt van de overstap. “Ik heb het hier naar mijn zin gehad, maar het is duidelijk dat de tijd rijp is voor een vertrek”, vertelt Lumb.

“Ik zoek iets nieuws”, geeft de tweevoudig Deens international aan in gesprek met Onside. “Ik sta voor veel dingen open. Ik weet dat ik niet veel speeltijd heb gekregen en daarom staan FC Barcelona en Real Madrid niet te zwaaien met contracten. Dat realiseer ik me, maar ik ben bereid om elke aanbieding te bekijken. Of het gaat om Duitsland, Spanje, Engeland of zelfs China: ik ben bereid om te luisteren.”

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login