Nieuws

Meerderheid om Van Geel weg te sturen is verdwenen 

on

Dirk Kuyt hield maandag de dennenappel stevig vast en glunderde van oor tot oor. De 35-jarige aanvoerder van Feyenoord riep wederom dat het winnen van de KNVB-beker voor Feyenoord een startsein moet zijn voor een periode ‘waarin veel meer prijzen worden gewonnen’.
.

Over hoe dat voor elkaar te krijgen, wil Kuyt snel met de clubleiding gaan discussiëren. ,,Binnenkort ga ik met de clubleiding praten over de vraag of ik er nog een seizoen aan vast plak,” zei Kuyt maandag. ,,Ik denk wel dat het goed komt, dat heb ik altijd gezegd. Maar we gaan eerst de puntjes op de i zetten. Ik zie dingen die belangrijk zijn, maar die bespreek ik intern.”   

.

Wat Kuyt niet zegt, maar wel lijkt te bedoelen: is de bekerwinst een nieuwe start waarbij Feyenoord daadwerkelijk alles in het werk stelt om het gat met Ajax en PSV, ondanks het verschil in begroting, te dichten? Of ziet de club de bekerwinst als het signaal dat de uitgestippelde koers nu al de juiste is?   

.

Stammenstrijd

Intern is er inmiddels een heftige stammenstrijd losgebarsten. Deze maand nog besloot de vijfkoppige raad van commissarissen unaniem het moment was aangebroken om met Martin van Geel te gaan praten over zijn vertrek. De technisch directeur zou niet langer de juiste man zijn om echt op Ajax en PSV te jagen.    

.

De commissarissen William Bontes, Pim Blokland, Gerard Hoetmer, Gerard Moussault en Rob Slotboom waren het deze maand eens, al waren Hoetmer en Moussault een stuk minder fanatiek dan hun collega’s. Dat was ook geen verrassing want vooral Gerard Hoetmer bleek al sinds zijn aantreden een groot aanbidder van de technisch directeur uit Brabant. 

.

Maar de afgelopen dagen heeft er opeens een opvallende switch plaatsgevonden. De meerderheid om Van Geel weg te sturen is verdwenen. En dus is er nu een kille machtsstrijd ontstaan.

.

Bron: Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login