Nieuws

Meerdere aanbiedingen voor Harmeet Singh

on

Harmeet Singh heeft over belangstelling niet te klagen. De Noorse middenvelder van Feyenoord, die in Rotterdam op een zijspoor is beland, heeft aanbiedingen van meerdere Nederlandse clubs ontvangen. Dat heeft zijn zaakwaarnemer laten weten aan RTV Rijnmond. Singh keert in ieder geval niet terug naar zijn vaderland.

De international van Noorwegen heeft de wens uitgesproken om Feyenoord te verlaten. Singh kwam in de zomer van 2012 over van Vålerenga IF, maar wist nog niet te overtuigen in De Kuip. Voor het tweede seizoen op rij komt hij niet voor in de plannen van trainer Ronald Koeman. De 23-jarige speler reisde dan ook niet mee met de Rotterdammers naar het Spaanse Marbella, waar de ploeg tijdens de afgelopen week een trainingskamp belegde.

Mogelijk behoort sc Heerenveen tot de clubs die Singh willen inlijven. De Friezen namen eeder deze week afscheid van middenvelder Magnus Eikrem, die bovendien dezelfde zaakwaarnemer heeft als Singh. Mocht Feyenoord er niet in slagen de Noor te verkopen, dan overweegt de Rotterdamse club zijn contract te ontbinden.

Bron: Rijnmond.nl

20140111-212757.jpg

You must be logged in to post a comment Login