Nieuws

Meer dan 1500 kaarten verkocht voor supportersfilm

on

De supportersfilm ‘The other side of the heart is white’ is deze week de grens van 1500 verkochte kaarten gepasseerd. De voorverkoop van de eerste publieke voorstellingen van de supportersfilm, die op woensdag 12 februari a.s. in première gaat, is nog geen week geleden gestart. In bioscoop Pathé De Kuip staan momenteel meer dan twintig voorstellingen van de supportersfilm geprogrammeerd, waarvan de eerste inmiddels uitverkocht is. ‘The other side of the heart is white’ is bovendien opgenomen in het officiële programma van het internationaal filmfestival Rotterdam, dat woensdag van start gaat.

Rob van der Meer van Pathé De Kuip reageert opgetogen over de overweldigende en ‘unieke’ belangstelling voor de supportersfilm. ‘Met name in de eerste 24 uur ging het heel hard met de kaartverkoop’, vertelt hij. ‘Zeker bij een documentaire gebeurt het zelden tot nooit dat er in zo’n vroeg stadium van de voorverkoop al zoveel kaarten worden verkocht. De ruim twintig voorstellingen die nu geprogrammeerd staan, gaan er nog veel meer worden.’

‘The other side of the heart is white’ vertelt het verhaal van vier fanatieke maar totaal verschillende Feyenoord-supporters, die twee jaar lang werden gevolgd door debuterend filmmakers Leonardo Pansier en Brandon Baan. Het tweetal bezocht meer dan dertig wedstrijden en overige aan Feyenoord gerelateerde evenementen, wat leidde tot een docu-film van een uur en tien minuten. Kippenvel gegarandeerd voor feitelijk iedere voetbalsupporter, ongeacht de club waarvan hij of zij houdt.

Wil jij ook verzekerd zijn van een plaats in de bioscoopzaal bij een van de voorstellingen van ‘The other side of the heart is white’? Reserveer je plaats in Pathé De Kuip door hier te klikken.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login