Nieuws

Medische update in aanloop naar Feyenoord – Fc Utrecht 

on

Een dag na de wedstrijd tegen PEC Zwolle had trainer Giovanni van Bronckhorst niet zijn volledige selectie tot zijn beschikking tijdens de training op Varkenoord. Een gedeelte van de spelersgroep kwam maandagmiddag in actie met Feyenoord 2 tegen ADO Den Haag 2. Onder hen was Terence Kongolo, die volgens planning 45 minuten in actie kwam en daarmee zijn rentree maakte na een bovenbeenblessure..

Nicolai Jørgensen en Karim El Ahmadi werkten maandag een individueel binnenprogramma af. Jørgensen kreeg zondag tijdens de warming-up opnieuw last van een beknelde zenuw in zijn onderrug en haakte daardoor kort voor de aftrap af. El Ahmadi werd tegen PEC Zwolle acht minuten voor tijd gewisseld vanwege liesklachten. Voor beide spelers geldt dat per dag zal worden bekeken of ze zondag tegen FC Utrecht inzetbaar zijn.

.

De kans dat Rick Karsdorp het duel van aanstaande zondag haalt, lijkt klein. Maandag werd geconstateerd dat de rechtervleugelverdediger naast een minimale verrekking aan zijn knieband ook schade aan zijn meniscus heeft opgelopen. Mocht Karsdorp Utrecht-thuis niet halen, dan moet in de loop van volgende week blijken of het uitduel met Vitesse (zondag 23 april) haalbaar is. Ook Bilal Basaçikoglu (enkel) en Pär Hansson (schouder) zijn nog niet hersteld van hun blessures.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login