Nieuws

Medewerker Feyenoord opgepakt tijdens ongeregeldheden

on

De voetbalrellen in Rome hielden de Italiaanse en vaderlandse media flink bezig. Het blijkt nu dat één van de relschoppers van Feyenoord een medewerker is van de club. Het gaat om een 28-jarige man die in de Feyenoord Fanshop op Rotterdam Centraal werkt.

“Dit is ongeveer het laatste waar we als club op zaten te wachten”, aldus woordvoerder Raymond Salomon tegenover De Telegraaf. “Nog iemand van ons ook”, verzuchtte de zegsman vervolgens. “We zullen met hem gaan spreken, hoor en wederhoor toepassen.”

De medewerker van Feyenoord was op eigen gelegenheid naar Rome gereisd voor het duel met AS Roma, dat in 1-1 eindigde. Wat de consequenties zijn voor de relschopper is nog onduidelijk. ‘De uitkomst laat zich raden’ als daadwerkelijk blijkt dat de medewerker zich heeft misdragen, zo stelt Salomon. Roma-supporters zijn woedend en lijken te azen op wraak. Dat werd twee fans van Feyenoord al pijnlijk duidelijk.

Overigens laten veel Feyenoord-supporters die gearresteerd zijn een ander geluid horen. Zij zeggen niks te maken te hebben met de hooligans. “Ik ken niemand van die andere gasten. Voor we het wisten, werden we neergeknuppeld en vastgezet. We hadden niet eens recht op een advocaat”, aldus een zekere Alex M. tegenover het dagblad.

Bron: voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login