Nieuws

‘Mathijsen woedend nadat niet hij, maar Karsdorp mocht invallen’

on

Nagenoeg heel Feyenoord was donderdagavond in de wolken met de knappe 1-1 remise op bezoek bij AS Roma. Dat gold echter niet helemaal voor Joris Mathijsen, die al tijdens de wedstrijd een bom zou hebben laten barsten.

Fred Rutten besloot al in de eerste helft om Luke Wilkshere naar de kant te halen, de Australiër had geel op zak en had last van zijn hamstring. De trainer had kunnen kiezen voor Joris Mathijsen in het centrum en Khalid Boulahrouz op de flank, maar koos voor een invalbeurt van Rick Karsdorp.

Rutten liet Mathijsen wel warmlopen. Nadat de keuze voor Karsdorp was gemaakt, zou de ervaren verdediger woedend zijn geworden. Dat meldt Jan Dirk Stouten van RTV Rijnmond. Geconfronteerd met vragen daarover wist Rutten echter van niets. “Ik heb niet ervaren dat Mathijsen boos was over mijn beslissing. Jij hebt daar oog voor, maar ik heb het niet gezien”, zei hij.

“Het was voor mij belangrijk dat beide spelers gingen warmlopen. Uiteindelijk wilde ik niet twee posities wisselen, dus koos ik voor Karsdorp. Hij heeft het hartstikke goed gedaan”, aldus Rutten.

Bron: voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login