Nieuws

Mathijsen: “We zijn goed bezig”

on

Bij Feyenoord groeit langzaam het geloof dat er dit seizoen net als vorig jaar misschien wel meer te halen valt dan een klassering bij de eerste vijf. De Rotterdammers zijn alweer zes competitieduels op rij ongeslagen.

Feyenoord pakte uit de afgelopen zes wedstrijden zestien punten, waardoor het gat tot de koppositie nog maar drie punten is. “Het staat bovenin de ranglijst erg dicht bij elkaar. Na de winterstop krijgen gelijk twee topwedstrijden (Ajax-uit en FC Twente thuis, red.). Als we die duels goed doorkomen, weten we echt waar we voor kunnen gaan. Wie weet”, aldus De Vrij.

Joris Mathijsen sluit zich even later bij De Vrij aan. “We moeten nu nog niet uitspreken dat we voor de titel gaan, maar we zijn goed bezig. In februari of maart kunnen we kijken waar we staan”, aldus de ervaren verdediger tegen VoetbalPrimeur.

Volgens Mathijsen is de organisatie de grote kracht van Feyenoord dit seizoen. “We staan gewoon heel goed. Het is voor tegenstanders moeilijk om tegen ons te scoren. ADO probeerde ons te ontregelen en dat lukte ze in het begin wel, maar op het moment dat wij meegingen in hun manier van spelen kregen we weer de controle”, stelt hij.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login