Nieuws

Mathijsen mogelijk als technisch directeur aan de slag bij Willem II

on

Joris Mathijsen ruilt mogelijk zijn voetbalschoenen in voor een maatpak. Het contract van de verdediger van Feyenoord loopt in de zomer af en bij Willem II wacht een mooie uitdaging.

De Tilburgers zien in Mathijsen de perfecte technisch directeur, schrijft het Brabants Dagblad donderdag. Jurgen Streppel combineert die functie nu nog met het trainerschap, maar daar komt in de zomer een einde aan. Volgens de krant moet de huidige verdediger van Feyenoord het gat opvullen.

Berry van Gool, algemeen directeur van Willem II, weigert de interesse voor Mathijsen te bevestigen. “Ik ga niet in op namen”, reageert hij. Mocht Mathijsen technisch directeur worden in Tilburg, dan treedt hij in de voetsporen van Martin van Geel. Die begon eveneens op 34-jarige leeftijd als directeur bij Willem II.

Mathijsen kreeg onlangs van diezelfde Van Geel te horen dat zijn aflopende contract bij Feyenoord niet wordt verlengd. Een transfer in de winterstop is daarom een reële mogelijkheid, maar de kans bij Willem II verandert de zaak mogelijk.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_6443.PNG

You must be logged in to post a comment Login