Nieuws

Mathijsen: ‘Misschien is dit een hele tragische dag in de geschiedenis van de club’

on

Joris Mathijsen heeft in zijn carrière al heel wat meegemaakt, maar de bizarre ontknoping donderdag tegen Zorya Lugansk was voor hem ook nieuw. Blij kon de routinier ook niet zijn met de ontsnapping in extremis.

Feyenoord kwam in eigen huis met 3-0 voor, maar gaf die voorsprong vervolgens op ongelooflijke wijze weg. Elvis Manu zorgde er in de blessuretijd nog wel voor dat de voorronde eindelijk eens is overleefd, maar dat stemde Mathijsen niet blij. “Dit is een wedstrijd die je nooit meer wilt meemaken”, zei hij tegen NUsport. “Je gaat bijna af als een gieter en dan win je in de laatste minuut. En nu is iedereen blij”, verzuchte de routinier.

“Misschien is dit een hele tragische dag in de geschiedenis van de club. We hebben de poulefase van de Europa League gehaald. Dit was ongelooflijk”, vervolgde Mathijsen, die het publiek vlak voor tijd ‘Schaam je dood’ hoorde zingen. “En ik schaamde me ook kapot. Op dat moment na was het publiek fantastisch. Ze hebben echt achter ons gestaan, ook bij de 3-3. Je wordt er dan doorheen gesleept.”

“Ik zit vol met gevoelens die ik niet eerder heb meegemaakt”, probeerde de 34-jarige routinier het duel een plekje te geven. “Ik heb geen gevoel van opluchting. Misschien komt dat nog, maar ik ben absoluut niet blij. Dit heb ik nooit meegemaakt. Misschien is het nog die schaamte. Ik had er niet aan moeten denken dat het 3-3 was gebleven, dan had ik niet willen weten wat hier was gebeurd.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_6443.PNG

You must be logged in to post a comment Login