Nieuws

Mathijsen houdt conditie op peil bij Feyenoord

on

Joris Mathijsen meldt zich zondag tijdens de eerste training van Feyenoord gewoon weer bij de Rotterdamse selectie. Het contract van de 35-jarige verdediger loopt af, maar hij mag zijn conditie op peil houden totdat hij eventueel een nieuwe club heeft gevonden.
Volgens Voetbal International is het niet ondenkbaar dat Feyenoord de routinier alsnog een contract voorlegt. De 84-voudig international komt weer in beeld als concurrent voor Terence Kongolo, mocht daar geen nieuweling voor aangetrokken kunnen worden.

De carrière bij Feyenoord kent voor Mathijsen een dalende lijn. In zijn eerste seizoen in Rotterdam kwam de verdediger nog tot 29 competitieduels, het seizoen daarna werd dat teruggebracht tot twintig wedstrijden en afgelopen seizoen deed de inmiddels vertrokken trainer Fred Rutten nog maar acht keer een beroep op Mathijsen.
Mocht Feyenoord in Mathijsen de ideale stand-in zien voor de 21-jarige Kongolo, dan kan hij in De Kuip een eenjarige verbintenis tekenen. Dat is dan wel tegen andere voorwaarden dan waarvoor hij onder contract stond sinds zijn overstap van Malaga naar Feyenoord, drie jaar geleden.
Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login